Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 16:56

Які вечірні сукні користуються найбільшим попитом

Автор: фото: reuters/Phil McCarten
  Модель одягнута в напівпрозору сукню голлівудського художника костюмів Боба Маккі. У такому вбранні співачка Шер торік узимку була на святкуванні з нагоди вручення премії ”Оскар”
Модель одягнута в напівпрозору сукню голлівудського художника костюмів Боба Маккі. У такому вбранні співачка Шер торік узимку була на святкуванні з нагоди вручення премії ”Оскар”

"Перед святами попит на сукні й вечірні наряди зростає. До Дня закоханих навряд чи купуватимуть вечірні варіанти, але більш простенькими, коктейльними, впевнена, цікавитимуться", — говорить Світлана Бондаренко, 40 років, продавчиня-консультант столичного магазину вечірнього вбрання "Гламур" у торговельному центрі "Самсон" на Контрактовій площі.

Світлана понад десять років торгує вечірніми сукнями. Каже, що молодь віддає перевагу яскравим кольорам, а жінки у віці купують у більш стриманих тонах.

— Завжди модним лишається звіриний принт, — веде далі Світлана. — Приміром, Катрін Деньов добре себе почуває в леопарді.

Нині попитом користуються суконки з цупкого трикотажу.

— Такі моделі схожі на античні. Довжина до коліна. Бачите, ця суконка, — показує, — кріпиться мотузками до шиї. Попід груди нашито декоративні прикраси з дерева. Силует плавно переходить від грудей до стегон. Модель не мішкувата, навпаки — підкреслює жіночі форми.

Світлана Бондаренко додає, що з осені лишилися в моді гофровані спідниці. У кольорах актуальні переходи від темнішого до світлішого.

— Із нової колекції маємо сукні за 1040 гривень — із темною шовковою спідницею, поверх якої нашито срібну сітку. Плаття з напівпрозорими, розшитими шовковою ниткою ліфами розбирають миттєво.

У глибині магазину на стелажі висить оливкова напівпрозора вечірня сукня. Обшита блискітками та дрібними кольоровими камінчиками. Коштує 1720 грн. До таких суконь Світлана пропонує добирати теплі накидки — пелерини, болеро — 300 грн або горжетки — від 550 грн.

Увесь товар у магазині американських фірм "Бісісі", "Екзотік" та "Кітті". У "Кет Оранж" неподалік, на Хорива, 2, менший вибір вечірніх суконь, проте більшість із них вітчизняного виробництва.

— Маємо декілька речей французької фірми "Мірошель", — розповідає продавець-консультант Тетяна Русецька, 38 років. — Вони значно дорожчі — від 1000 гривень до трьох, однак купують їх частіше.

Сукні вітчизняного виробництва пошито з італійської тканини. Кожної моделі по декілька екземплярів. Коштують від 400 грн.

Зараз ви читаєте новину «Які вечірні сукні користуються найбільшим попитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути