Ексклюзиви
Понеділок, 02 липня 2007 16:35

Зелений борщ варять із лободи та щавлю

Зелений борщ із лободи варить 50-річна Наталія Ісаченко з Ніжина на Чернігівщині. Лободу з великими листочками, що схожі на молоді виноградні, вона спеціально вирощує на городі.

— Тільки лобода не кисла, тому треба ще щавель додавати, — каже Ісаченко. — Скільки лободи, стільки й щавлю кидаю.

Наталія варить м"ясний бульйон, кладе в нього картоплю. Коли та звариться, вкидає помиту й порізану зелень. Заправляє засмажкою з моркви та цибулі.

— Жодних круп для борщу не треба, — пояснює жінка. — Хіба квасолю любите, то можна додати. Але тоді борщ вариться довго.

Із лободи борщ можна готувати все літо. Однак найсмачніший виходить із молодого листя.

Зараз ви читаєте новину «Зелений борщ варять із лободи та щавлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1575
Голосування Хто нині найкращий футбольний тренер світу?
  • 1) Хосеп Гвардіола
  • 2) Юрген Клопп
  • 3) Максиміліано Аллегрі
  • 4) Дієго Сімеоне
  • 5) Дідьє Дешам
Переглянути
Погода