Середа, 26 березня 2008 17:14

У рулет із курячого філе загортають гриби й овечий сир

Зоріна Попик, 34 роки, з Умані на Черкащині готує для родини рулети з курятини.

— Завжди робила їх із грибами й вареними яйцями. З місяць тому подруга розказала про начинку з овечого сиру та копченого м"яса, — розповідає жінка.

Господиня купує куряче філе. Відбиває не дуже тонко, аби не порвалося, солить і перчить. Для начинки бере варені яйця та свіжі гриби.

— Гриби мию, подрібнюю блендером, обсмажую на олії разом із цибулькою. Змішую з порізаними яйцями та намащую все це на відбиті шматки грудинки, — ділиться Зоріна.

Для іншої начинки змішує овечий сир, домашній сир із коров"ячого молока, подрібнене копчене м"ясо, зелень та сирий жовток. За смаком додає сіль і перець.

— Краї рулетів заколюю дерев"яними зубочистками і кладу їх на пательню, змащену маслом. Запікаю в духовці 20–30 хвилин при температурі 180–200 градусів, — каже жінка.

Зоріна Попик подає рулети зі свіжими овочами.



Що потрібно:

4 курячих філе

Для грибної начинки:

400 г свіжих грибів, цибулина, 4 варених яйця, сіль, перець

Для сирної начинки:

100 г копченого м"яса, 50 г домашнього сиру,

100 г овечого сиру, зелень, шпинат, сирий жовток,

сіль, перець

Зараз ви читаєте новину «У рулет із курячого філе загортають гриби й овечий сир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода