22-річна киянка Тетяна Остецька на день народження пригощала гостей салатом "Гранатовий браслет". Відварені буряки, моркву й картоплю треба натерти на бурякову терку на окремі тарілки. Зварити куряче філе та яйця.
У центр круглої тарілки Тетяна поставила склянку. Виклала буряк, картоплю та моркву шарами. Кожен змастила майонезом. Філе порізала маленькими кубиками — це четвертий шар. Його теж полила майонезом. Зверху натерла на дрібну терку яйця.
— На годину у воду з оцтом кидаю порізану цибулю. Вона тоді стає ніжнішою й негіркою. Сиплю трохи цибульки між шарами овочів. Без неї в салаті чогось не вистачає, — пояснює дівчина.
Із готової страви Тетяна виймає склянку. Пусте коло в середині тарілки прикрашає гранатовими зернятками — викладає промінчики. На столі салат привертає увагу візерунком.
2 великі буряки, 2 морквини, 1 цибулина, 3 курячі філе, 5 картоплин,1 пачка майонезу, 1 гранат, 3 яйця
Коментарі