Понеділок, 25 червня 2007 15:25

Стрілки цибулі й часнику тушкують до гірчичного кольору

Киянка Зінаїда Сухомлінова, 62 роки, почала готувати страву зі стрілок цибулі та часнику, коли придбала у селі дачу.

— Сусід Олексій Петрович побачив, що ми викидаємо зірвані стрілки цибулі й часнику. Підказав нам рецепт, — розповідає Зінаїда Василівна. — Головне, щоб стрілки були молоді. Бо перезрілі вийдуть твердими.

Зінаїда Василівна нарізає стрілки соломкою довжиною 1,5–2 см.

— Стрілок небагато, то часникові змішую з цибульними, — пояснює киянка. — Можна готувати й окремо. Порізане викладаю на розігріту з олією сковорідку, тушу під кришкою. Коли стрілки стануть гірчичного кольору, страва готова. На смак вони нагадують гриби. Смачно змішати стрілки з яйцем чи сиром.

Сухомлінова подає таку страву як гарнір до м"яса.

Зараз ви читаєте новину «Стрілки цибулі й часнику тушкують до гірчичного кольору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1114
Голосування Чому я не голосуватиму за Юлію Тимошенко на президентських виборах у 2019 році?
  • Вона вже була у владі і показала всі свої можливості
  • Країні треба президент іншої якості
  • На жодних виборах не голосував ні за неї, ні за партію "Батьківщина"
  • Ще не визначився з кандидатом
  • Голосуватиму за Тимошенко
Переглянути
Погода