Ексклюзиви
Четвер, 20 вересня 2007 17:45

Смажена спаржа схожа на спагеті

— Стільки цього року у мене китайської спаржевої квасолі вродило! Я її консервую, смажу, додаю в салати, — каже 44-річна Ольга Меньшикова з Новгорода-Сіверського на Чернігівщині.

За смаком метрові стручки китайської спаржі схожі на зелений горошок. Для салату Ольга Федорівна ріже їх невеликими шматками. П"ять хвилин бланшує і додає до зварених укруту яєць, цибулі та часнику. Заправляє салат майонезом.

— Для консервування квасолю не ріжу, — ділиться Меньшикова. — Довгі стручки обережно скручую спіралькою. Бланшую п"ять хвилин. І так спіралькою кладу в банки. На літрову банку додаю кілька скибочок лимона, дві невеличкі цілі цибулини, чорний перець і духмяний горошок. Заливаю гарячим розсолом — три столові ложки цукру та одну солі на літр води. Заливаю двічі.

Меншикова смажить китайську спаржу привареною.

— Обкачаю у борошні — і на сковорідку. Смачнюща, на вигляд схожа на спагеті, — каже Ольга Федорівна.

Зараз ви читаєте новину «Смажена спаржа схожа на спагеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1251
Голосування Хто нині найкращий футбольний тренер світу?
  • 1) Хосеп Гвардіола
  • 2) Юрген Клопп
  • 3) Максиміліано Аллегрі
  • 4) Дієго Сімеоне
  • 5) Дідьє Дешам
Переглянути
Погода