понеділок, 05 листопада 2012 05:45

Шампіньйони начиняють сиром

— Півкіло середніх шампіньйонів промиваю під проточною водою, — говорить полтавка 23-річна Юлія Дакало.

Фарширує гриби. Ніжки відрізає і крає кубиками. — Мають бути сирими, ні варити, ні смажити не потрібно.

Шляпки змащує майонезом. Дрібно натирає сир.

— Згодиться будь-який, швейцарський, мааздам, королівський. У середину шляпки кладу подрібнену ніжку, зверху знову намазую майонезом і начиняю сиром.

Духовку розігріває до 180-200°С. Гриби викладає на деко і запікає 15 хв.

— Гриби часто фарширую самим сиром, але класти його треба обов'язково наверх майонезу — тоді страва вийде соковитою.

Ніжки можна використати як начинку до млинців. Їх також ріжуть кубиками, підсмажують 15 хв. на маслі з цибулею.

— Солю, перчу за смаком. Кладу всередину млинця. Краї підбираю до центру, як у мішечок, і перев'язую мотузкою сиру cулугуні. Виходить смачно.

Зараз ви читаєте новину «Шампіньйони начиняють сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути