— М'ясні салати, зазвичай, поживні. Щоб зробити їх легшими, додаю фрукти, — каже 27-річна Аліна Смоліна з Житомира. — Заправляю страву йогуртом.
В окріп кладе 400 г філе індички цілим шматком. Варить до готовності й охолоджує. Ріже дрібними кубиками й обсмажує на сковороді 5 хв. з обох боків, щоб м'ясо стало хрустким зовні. 100 г родзинок заливає гарячою водою, залишає на 10 хв. Миє два помідори й одне яблуко. Очищує їх від насіння. Ріже їх дрібними кубиками і кладе в салатницю. 100 г руколи рве руками на великі шматки. Подрібнює 100 г солоного арахісу.
— Можна зробити це ножем. Мають бути середні шматки горіхів, а не перемелені в порошок.
Миє один лимон. Натирає на тертці з нього цедру. Змішує зі склянкою натурального йогурту без добавок. З'єднує всі продукти й заливає соусом. Перемішує та посипає салат 2 ст. л. кунжуту.
Коментарі