понеділок, 09 вересня 2013 05:15

Салат із кольрабі посипають насінням

Зелений салат Анна Горпинченко з райцентру Бобровиця на Київщині придумала сама. Бере всі зелені овочі — капусту кольрабі, листя салату, огірки.

— Смак незвичний, бо так у нас ніхто не робить. Хоча всі овочі ростуть на городі, — обриває листки з кольрабі, обчищає. — Вона кругла, на смак нагадує серединку білокачанної капусти, а росте краще, тля її не їсть.

Розрізає головку навпіл. Тоді картоплечисткою зрізає тонкі смужки. Бере стільки ж огірків, обчищає і крає.

— Можна покришити соломкою, але так виходить тонше, смак ніжніший. Листя салату рву на клаптики десь 2 на 2 сантиметри. Можна взяти будь-який — руколу, крес-салат, звичайний листковий або поєднати кілька.

Солить, заправляє оливковою олією та соком лимона. Зверху притрушує насінням соняшника.

— Дуже добрий до м'яса на грилі або курячих крилець. Бо легкий і кисленький. Готую одразу перед їжею, щоб овочі лишилися хрумкі.

Зараз ви читаєте новину «Салат із кольрабі посипають насінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути