45-річна львів"янка Надія Терлецька останні три роки консервує помідори з баклажанами та болгарським перцем. Господиня каже, що отримує смачний салат. Подає до картоплі, гречки чи рису.
— Потрібно помолоти свіжі помідори, — ділиться рецептом пані Надія. — Шкірку викидаю. Має вийти півтора літра томатного соку. Його ставлю на вогонь. Коли закипить, додаю кружальцями нарізану цибулю. Через сім хвилин — дрібно порізані баклажани. Вони мають кипіти також сім хвилин. Тоді вкидаю болгарський перець і чекаю стільки ж. Перемішую, даю півтори ложки олії та ложку оцту, сіль та цукор. І варю 10–20 хвилин.
У прогріті банки салат треба накладати гарячим.
Що потрібно
2–2,5 кг помідорів, 9 баклажанів, 9 болгарських перчин, 9 цибулин, 1 столову ложку оцту, півториложки олії, півтори ложки цукру, 2 ложки солі














Коментарі