середа, 30 серпня 2006 17:38

Салат із баклажанів у томатному соку

45-річна львів"янка Надія Терлецька останні три роки консервує помідори з баклажанами та болгарським перцем. Господиня каже, що отримує смачний салат. Подає до картоплі, гречки чи рису.

— Потрібно помолоти свіжі помідори, — ділиться рецептом пані Надія. — Шкірку викидаю. Має вийти півтора літра томатного соку. Його ставлю на вогонь. Коли закипить, додаю кружальцями нарізану цибулю. Через сім хвилин — дрібно порізані баклажани. Вони мають кипіти також сім хвилин. Тоді вкидаю болгарський перець і чекаю стільки ж. Перемішую, даю півтори ложки олії та ложку оцту, сіль та цукор. І варю 10–20 хвилин.

У прогріті банки салат треба накладати гарячим.

Що потрібно

2–2,5 кг помідорів, 9 баклажанів, 9 болгарських перчин, 9 цибулин, 1 столову ложку оцту, півториложки олії, півтори ложки цукру, 2 ложки солі


Зараз ви читаєте новину «Салат із баклажанів у томатному соку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути