неділя, 26 лютого 2006 16:11

Російська та європейська "Кривава Мері"

Бармен ресторану "Підкова" 27-річний Олексій Нєсходімов готує коктейль "Кривава Мері" за двома рецептами — російським і європейським. Популярнішим вважає російську "Мері".

Олексій наливає у склянку 150 мл томатного соку, солить, додає перцю і кілька крапель соусу "Чілі". У суміш дуже повільно, по лезу ножа, виливає 50 мл горілки.

— Виходить, п"єте горілку і запиваєте соком, — каже Олексій.

Європейський спосіб — збити усі складники у блендері або просто перемішати у склянці.

Зараз ви читаєте новину «Російська та європейська "Кривава Мері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути