Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 18:35

Рибу запікають у шампанському

Киянин Антон Рибак, 32 роки, запікає пенгасіуса в шампанському.

— Дивився якусь кулінарну передачу, й цей простенький рецепт запам"ятався, — каже Антон.

Він розморожує, солить, перчить і натирає приправами для риби філе пенгасіуса. Кладе його в глибоку форму для запікання й заливає шампанським. Ставить в духовку на 20–30 хв.

Зараз ви читаєте новину «Рибу запікають у шампанському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути