Ексклюзиви
понеділок, 31 грудня 2012 07:15

Рибу з майонезом мастять на хліб

Одеситка Любов Ваховська, 51 рік, готує салат із горбуші та майонезу.

— Риба потрібна копчена. Краще сьомга чи палтус, але підійде оселець чи скумбрія. З півкілограмового шматка виходить ціла салатниця. Це не дешевий салат, але смачний і ситний, багато не з'їси. Можна намастити на хліб. Якщо прикрасити ікрою та зеленню, вийдуть святкові бутерброди на холодну закуску, — каже.

Із риби знімає шкіру, вибирає кістки. М'ясо рве на волокна. Заправляє майонезом.

— Востаннє готувала салат на день народження чоловіка. Тоді майонез зробила сама за 2 хвилини. Вийшло смачніше, ніж із купованим.

У блендер засипає по чайній ложці без верха солі, цукру та по пів оцту й порошку гірчиці. Вбиває два яйця і вливає 700 г олії. Збиває хвилину. Тим, хто любить гострий майонез, радить давати більше оцту.

Зараз ви читаєте новину «Рибу з майонезом мастять на хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути