понеділок, 31 грудня 2012 07:15

Рибу з майонезом мастять на хліб

Одеситка Любов Ваховська, 51 рік, готує салат із горбуші та майонезу.

— Риба потрібна копчена. Краще сьомга чи палтус, але підійде оселець чи скумбрія. З півкілограмового шматка виходить ціла салатниця. Це не дешевий салат, але смачний і ситний, багато не з'їси. Можна намастити на хліб. Якщо прикрасити ікрою та зеленню, вийдуть святкові бутерброди на холодну закуску, — каже.

Із риби знімає шкіру, вибирає кістки. М'ясо рве на волокна. Заправляє майонезом.

— Востаннє готувала салат на день народження чоловіка. Тоді майонез зробила сама за 2 хвилини. Вийшло смачніше, ніж із купованим.

У блендер засипає по чайній ложці без верха солі, цукру та по пів оцту й порошку гірчиці. Вбиває два яйця і вливає 700 г олії. Збиває хвилину. Тим, хто любить гострий майонез, радить давати більше оцту.

Зараз ви читаєте новину «Рибу з майонезом мастять на хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути