пʼятниця, 10 вересня 2010 03:56

Придбавши згущене молоко Бахмацького та Городоцького молочноконсервних комбінатів, споживач купує його потім постійно

Автор: фото з сата www.sguschenka.com.ua
  Згущене молоко тепер в новій упаковці. Пріоритет продукції — якість товару
Згущене молоко тепер в новій упаковці. Пріоритет продукції — якість товару

Тепер, у час стрімкого прогресу технологій виробництва і тісної конкуренції, головним критерієм для споживача залишається якість.

— Якщо у пересічного покупця запитати, яке згущене молоко він хотів би купувати, то можна почути багато цікавого і про смакові показники, і про ступінь густини, а також про колір, форму й обсяг упаковки, — каже директор з маркетингу ТОВ "Торговий Дім "Статус-Трейд" Ірина Терещук. — Але наприкінці він обов"язково нарече на те, що сьогодні на полицях магазинів украй рідко трапляється дійсно якісне згущене молоко. Та і ситуація з можливістю вибору у торгових точках не дуже тішить око. У більшості крамниць, мабуть, через монополістичні нюанси, представлений один і той самий небагатий асортимент із трьох-чотирьох виробників. При цьому продукцію як мінімум одного з них споживач, навчений гірким досвідом, зарікся не купувати ніколи.

Проте дійсно якісне згущене молоко, "таке як було за радянських часів", переконує Ірина, існує. Його пропонує своїм покупцям "Торговий Дім "Статус-Трейд". Компанія є ексклюзивним представником двох найбільших в Україні підприємств із виготовлення згущеного молока — "Бахмачконсервмолоко" і "Городокконсервмолоко". Близько 60 років вони тримають марку виробника якісного солодкого продукту. Крім внутрішнього ринку, продукцію молочно-консервних комбінатів постачають у Грузію, Ізраїль, Молдову, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Киргизстан, Азербайджан, Об"єднані Арабські Емірати.

— Той, хто дійсно любить згущене молоко вже багато років, пригадає, що продукцію обох заводів високо цінували у радянські часи. Причому в межах всього Союзу, — говорить Терещук. — У сенсі класичних технологій і скрупульозного ставлення до якості нічого не змінилося на підприємствах і дотепер. Із конвеєрів сходить та сама високоякісна смачна продукція. Сьогодні, як і тоді, придбавши хоч раз згущене молоко цих заводів, потім споживач купує його постійно. Адже кращої реклами, аніж власні позитивні відчуття, для нього поки що ніхто не придумав.

Сировина на заводи надходить з найбільш екологічно чистих регіонів. Контроль якості ведуть на всіх рівнях виробництва продукції — від моменту відбору молока до етапу розфасування готової продукції.

— Сьогодні компанія змінила хіба що ставлення до покупця. Воно стало більш чуйним, — переконує Ірина Терещук. — Розуміючи складність ведення бізнесу в умовах зростаючої конкуренції, ми підтримуємо тісний взаємозв"язок із споживачами своєї продукції, швидко та ефективно реагує на їхню думку, щоб не розчарувати, а навпаки — залучити їх до тривалої і надійної співпраці. Тому компанія регулярно проводить дослідження споживчої думки. І якщо за їх результатами покупець дійсно бажає певних істотних змін в якості або оформленні продукції, організація оперативно реагує і підлаштовується під нього. Робота за принципом: "Ось наша продукція! Не подобається — не беріть!" — не наш метод. Ми працюємо для споживача. І якщо в магазинах на прилавках немає справді якісного згущеного молока, наприклад, того ж Бахмача або Городка, знайте, ви маєте право вимагати якість, адже ви за неї сплачуєте свої кошти. І не сумнівайтеся: після декількох подібних вимог, крамниця неодмінно замовить це згущене молоко. А замовивши раз, почне робити це постійно, адже хороший товар на полицях не залежується.


ТОВ "Торговий Дім "Статус-Трейд", м. Черкаси, просп. Хіміків, 3, тел. (0472) 66 64 07,

факс (0472) 65 14 88. www.sguschenka.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Придбавши згущене молоко Бахмацького та Городоцького молочноконсервних комбінатів, споживач купує його потім постійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути