вівторок, 13 листопада 2007 15:55

М"ясо щедро заливають майонезом

Киянка Валентина Пугачова, 53 роки, любить готувати за рецептами з журналів. Сподобалися їй салати "Тетяна" та "Хрум-хрум" із сухариками. А м"ясо по-французькому тепер запікає на кожне свято.

Для цієї страви жінка бере свинину, ріже її на шматочки завтовшки 3 см. Викладає на деко.

— Змащую противень австрійським рослинним маслом. На вигляд воно схоже на наше топлене вершкове, — каже жінка. — В Києві такого не продають, привожу з Росії.

Зверху на м"ясо киянка накладає кільця цибулі, тертий голландський сир. Заливає майонезом і ставить у духовку на 45 хв.

— Майонезу не шкодуйте, м"ясо має добре ним просякнути, — радить Пугачова.

Зараз ви читаєте новину «М"ясо щедро заливають майонезом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути