вівторок, 13 листопада 2007 15:55

М"ясо щедро заливають майонезом

Киянка Валентина Пугачова, 53 роки, любить готувати за рецептами з журналів. Сподобалися їй салати "Тетяна" та "Хрум-хрум" із сухариками. А м"ясо по-французькому тепер запікає на кожне свято.

Для цієї страви жінка бере свинину, ріже її на шматочки завтовшки 3 см. Викладає на деко.

— Змащую противень австрійським рослинним маслом. На вигляд воно схоже на наше топлене вершкове, — каже жінка. — В Києві такого не продають, привожу з Росії.

Зверху на м"ясо киянка накладає кільця цибулі, тертий голландський сир. Заливає майонезом і ставить у духовку на 45 хв.

— Майонезу не шкодуйте, м"ясо має добре ним просякнути, — радить Пугачова.

Зараз ви читаєте новину «М"ясо щедро заливають майонезом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути