Киянка Валентина Пугачова, 53 роки, любить готувати за рецептами з журналів. Сподобалися їй салати "Тетяна" та "Хрум-хрум" із сухариками. А м"ясо по-французькому тепер запікає на кожне свято.
Для цієї страви жінка бере свинину, ріже її на шматочки завтовшки 3 см. Викладає на деко.
— Змащую противень австрійським рослинним маслом. На вигляд воно схоже на наше топлене вершкове, — каже жінка. — В Києві такого не продають, привожу з Росії.
Зверху на м"ясо киянка накладає кільця цибулі, тертий голландський сир. Заливає майонезом і ставить у духовку на 45 хв.
— Майонезу не шкодуйте, м"ясо має добре ним просякнути, — радить Пугачова.
×
Коментарі