— Багато американців прагнуть оздоровити свій раціон, — каже 54-річний Рей Кастілло, прес-аташе Посольства США у Києві. — Тому їдять більше фруктів, овочів і горіхів.
Смажений мигдаль із часником і гострим перцем підходить до пива. Може бути і як перекус для гостей. Рецепт розрахований на вісім персон.
— У великій каструлі розігріваю по 15 мілілітрів оливкової олії та вершкового масла. На середньому вогні грію, доки не буде пінитися. Всипаю 2 чайні ложки тертого часнику і чверть ложки сушених пластівців червоного гострого перцю. Нагріваю майже 30 секунд.
Додає дві чашки цільного мигдалю.
— Постійно помішую, щоб він повністю покрився сумішшю. Підсмажую протягом 5 хвилин. Приправляю сіллю. Даю охолонути й можна їсти. Зберігати його слід у герметичному контейнері, — каже Рей Кастілло.
Коментарі