Ексклюзиви
Понеділок, 03 червня 2019 07:25

Мигдаль смажать із часником і червоним перцем

— Багато американців прагнуть оздоровити свій раціон, — каже 54-річний Рей Кастілло, прес-аташе Посольства США у Києві. — Тому їдять більше фруктів, овочів і горіхів.

Смажений мигдаль із часником і гострим перцем підходить до пива. Може бути і як перекус для гостей. Рецепт розрахований на вісім персон.

— У великій каструлі розігріваю по 15 мілілітрів оливкової олії та вершкового масла. На середньому вогні грію, доки не буде пінитися. Всипаю 2 чайні ложки тертого часнику і чверть ложки сушених пластівців червоного гострого перцю. Нагріваю майже 30 секунд.

Додає дві чашки цільного мигдалю.

— Постійно помішую, щоб він повністю покрився сумішшю. Підсмажую протягом 5 хвилин. Приправляю сіллю. Даю охолонути й можна їсти. Зберігати його слід у герметичному контейнері, — каже Рей Кастілло.

Зараз ви читаєте новину «Мигдаль смажать із часником і червоним перцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі