середа, 19 березня 2008 16:10

"МакСніданок" подають до десятої години

У столичному "МакДональзі" на Хрещатику з"явилося нове меню "МакСніданок". Його щодня можна замовити до 10.00. Пізніше — подають традиційні страви закладу.

— "МакСніданок" є в багатьох країнах. Ми розраховуємо, що він сподобається й українцям, — каже гендиректор "МакДональдз Юкрейн" Іан Борден, 39 років. — У ньому є українські продукти — яйця та свинина. З"явилися і мої улюблені млинці.

Нове меню складається з дев"яти страв та свіжомеленої кави чотирьох видів. Страви можна замовляти окремо чи попросити великий комплексний сніданок, до якого входять гаряча булочка, омлет, котлета зі свинини, картопляна котлета Хешбраун. До млинців і великого сніданку додають на вибір пакетик із полуничним, абрикосовим джемом, маслом або медом.

"МакМафін" готують з яйцем, смаженим у круглій формі. До нього додають сир чеддер або котлету зі свинини. У фреш "МакМафін" із котлетою ще кладуть свіжий листок салату і шматочок помідора.

Нове меню коштує трохи дешевше, ніж інші страви. Великий сніданок — 16 грн, "МакТост" із сиром — 3 грн, "МакМафін" з яйцем і сиром — 7,50, з котлетою — на гривню дорожче. Стаканчик натуральної кави обійдеться у 7 грн.

— До кінця жовтня "МакСніданок" з"явиться в усіх "МакДональдзах" столиці, а до кінця наступного року — в інших містах, — пояснює представник компанії Михайло Шуранов, 36 років.

Зараз ви читаєте новину «"МакСніданок" подають до десятої години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути