У столичному "МакДональзі" на Хрещатику з"явилося нове меню "МакСніданок". Його щодня можна замовити до 10.00. Пізніше — подають традиційні страви закладу.
— "МакСніданок" є в багатьох країнах. Ми розраховуємо, що він сподобається й українцям, — каже гендиректор "МакДональдз Юкрейн" Іан Борден, 39 років. — У ньому є українські продукти — яйця та свинина. З"явилися і мої улюблені млинці.
Нове меню складається з дев"яти страв та свіжомеленої кави чотирьох видів. Страви можна замовляти окремо чи попросити великий комплексний сніданок, до якого входять гаряча булочка, омлет, котлета зі свинини, картопляна котлета Хешбраун. До млинців і великого сніданку додають на вибір пакетик із полуничним, абрикосовим джемом, маслом або медом.
"МакМафін" готують з яйцем, смаженим у круглій формі. До нього додають сир чеддер або котлету зі свинини. У фреш "МакМафін" із котлетою ще кладуть свіжий листок салату і шматочок помідора.
Нове меню коштує трохи дешевше, ніж інші страви. Великий сніданок — 16 грн, "МакТост" із сиром — 3 грн, "МакМафін" з яйцем і сиром — 7,50, з котлетою — на гривню дорожче. Стаканчик натуральної кави обійдеться у 7 грн.
— До кінця жовтня "МакСніданок" з"явиться в усіх "МакДональдзах" столиці, а до кінця наступного року — в інших містах, — пояснює представник компанії Михайло Шуранов, 36 років.
Коментарі