Ексклюзиви
неділя, 30 липня 2006 14:53

Кавовий лікер з пивом

40-річна житомирянка Катерина Тодосієнко скуштувала на весіллі своєї племінниці  лікер "Вечірній Київ". Жінка навіть не здогадалася, що напій приготований з пива, кави та горілки.

— Не було чутно ні пива, ні горілки! Тільки приємний, навіть ніжний солодкувато-терпкий смак. А колір — як у коньяку, — розповідає Катерина Сергіївна. — Запитала в кухарок рецепт, і тепер сама готую "Вечірній Київ".

В алюмінієву каструлю треба вилити пиво, довести його до кипіння. Але не кип"ятити, бо напій утратить натуральний смак. Додати в гарячий напій цукор та горілку і варити суміш на маленькому вогні п"ять хвилин. Для смаку та кольору досипати розчинної кави.

— Чим більше покладете кави, тим насиченішими будуть колір і аромат, — каже жінка.

Що потрібно:

— пляшка світлого пива
— пляшка горілки
— склянка цукру
— 1–3 чайні ложки розчинної кави

Зараз ви читаєте новину «Кавовий лікер з пивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути