Киянка Вікторія Остапчук, 27 років, запікає груші в листковому тісті. Фрукти бере напівстиглі, щоб у духовці не розлізлися.
— Слойоне тісто купую готове в магазині, так дешевше і швидше. На п"ять-сім груш потрібно півкілограмову упаковку. Розморожую тісто і нарізаю середніми квадратами. Проколюю виделкою. Груші очищаю від шкірки, виймаю серцевину і насіння. Хвостик залишаю, він прикрашає страву. Всередину грушок кладу по шоколадному трюфелю або цукерки "Ферреро".
Фрукти Вікторія викладає на середину шматків тіста, загортає кутики досередини. Груші виходять зусібіч заліплені. Господині випікає десерт у духовці за температури 180°С доти, доки тісто підрум"яниться. Запечені груші посипає пудрою і поливає розтопленим шоколадом.
×
Коментарі