четвер, 19 серпня 2010 19:13

Груші фарширують шоколадом

Киянка Вікторія Остапчук, 27 років, запікає груші в листковому тісті. Фрукти бере напівстиглі, щоб у духовці не розлізлися.

— Слойоне тісто купую готове в магазині, так дешевше і швидше. На п"ять-сім груш потрібно півкілограмову упаковку. Розморожую тісто і нарізаю середніми квадратами. Проколюю виделкою. Груші очищаю від шкірки, виймаю серцевину і насіння. Хвостик залишаю, він прикрашає страву. Всередину грушок кладу по шоколадному трюфелю або цукерки "Ферреро".

Фрукти Вікторія викладає на середину шматків тіста, загортає кутики досередини. Груші виходять зусібіч заліплені. Господині випікає десерт у духовці за температури 180°С доти, доки тісто підрум"яниться. Запечені груші посипає пудрою і поливає розтопленим шоколадом.

Зараз ви читаєте новину «Груші фарширують шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути