четвер, 19 серпня 2010 19:13

Груші фарширують шоколадом

Киянка Вікторія Остапчук, 27 років, запікає груші в листковому тісті. Фрукти бере напівстиглі, щоб у духовці не розлізлися.

— Слойоне тісто купую готове в магазині, так дешевше і швидше. На п"ять-сім груш потрібно півкілограмову упаковку. Розморожую тісто і нарізаю середніми квадратами. Проколюю виделкою. Груші очищаю від шкірки, виймаю серцевину і насіння. Хвостик залишаю, він прикрашає страву. Всередину грушок кладу по шоколадному трюфелю або цукерки "Ферреро".

Фрукти Вікторія викладає на середину шматків тіста, загортає кутики досередини. Груші виходять зусібіч заліплені. Господині випікає десерт у духовці за температури 180°С доти, доки тісто підрум"яниться. Запечені груші посипає пудрою і поливає розтопленим шоколадом.

Зараз ви читаєте новину «Груші фарширують шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути