понеділок, 13 квітня 2020 00:00

Грушевий соус підкреслює смак м'яса

— До відбивних готую вершково-грушевий соус. Виходить ніжним й ароматним, підкреслює смак м'яса. Ним покриваю страву, як глазур'ю, — говорить киянка Анастасія Калинка, 37 років.

— Нарізую невеликими скибками 500 грамів свинини. Відбиваю молотком і перчу з обох сторін. Обсмажую, викладаю на велике блюдо. Для соусу нарізую одну цибулину малими кубиками і обсмажую. Зрізую з однієї крупної груші шкірку та видаляю насіння. Подрібнюю у блендері й додаю до цибулі.Для аромату вкидаю гілочку чебрецю.

Наливаю 50 мілілітрів білого вина і склянку вершків. Тушкую 10 хвилин і вимикаю вогонь. Соусом поливаю відбивні й подаю до столу.

Зараз ви читаєте новину «Грушевий соус підкреслює смак м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути