понеділок, 13 квітня 2020 00:00

Грушевий соус підкреслює смак м'яса

— До відбивних готую вершково-грушевий соус. Виходить ніжним й ароматним, підкреслює смак м'яса. Ним покриваю страву, як глазур'ю, — говорить киянка Анастасія Калинка, 37 років.

— Нарізую невеликими скибками 500 грамів свинини. Відбиваю молотком і перчу з обох сторін. Обсмажую, викладаю на велике блюдо. Для соусу нарізую одну цибулину малими кубиками і обсмажую. Зрізую з однієї крупної груші шкірку та видаляю насіння. Подрібнюю у блендері й додаю до цибулі.Для аромату вкидаю гілочку чебрецю.

Наливаю 50 мілілітрів білого вина і склянку вершків. Тушкую 10 хвилин і вимикаю вогонь. Соусом поливаю відбивні й подаю до столу.

Зараз ви читаєте новину «Грушевий соус підкреслює смак м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути