понеділок, 17 грудня 2018 05:06

Глінтвейн варять на коричневому цукрі

— У передноворічний час хочеться чогось особливого, — каже 42-річна Ірина Петришин із Луцька. — Нещодавно відкрила для себе апель­синовий глінтвейн із корицею. Напій слабоалкогольний, добре смакує з десертами.

У глибоку каструлю вливає 750 мл червоного напівсолодкого вина і дві склянки апельсинового соку.

— Додаю 125 грамів коричневого цукру і один нарізаний апельсин без цедри. Нагріваю на легкому вогні, постійно помішую, щоб розійшовся цукор. Додаю дві палички кориці. Залишаю на вогні на 10 хвилин, щоб змішалися аромати.

Напій не доводить до кипіння і знімає з вогню.

— Глінтвейн подаю гарячим у високих склянках. Шматки апельсина та корицю залишаю, так краще смакує, — каже Ірина Петришин.

Зараз ви читаєте новину «Глінтвейн варять на коричневому цукрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути