понеділок, 08 жовтня 2012 07:00

Бутерброди з ікрою охолоджують

Черкаска 38-річна Тетяна Заїченко з ікри оселедця готує бутерброди. Додає масло й майонез.

— Ніхто в сім'ї не їв ікру з оселедців, завжди котам викидала, — розповідає. — А це знайома порадила мастити на хліб. Тепер в першу чергу за столом їх розбирають, а вже потім їдять рибу.

Ретельно відділяє ікру від плівки, добре переминає до однорідності. Додає по столовій ложці теплого масла та майонезу. Перемішує, щоб утворилася паста. Ставить у холод на 15-20 хв. Бутерброди намащує на білий хліб перед подачею на стіл.

— Майонез треба додавати найжирніший. Легкий не так смакує. Бутерброди слід їсти, доки ікра холодна. За півгодини в теплі втрачають смак, хліб розм'якає.

Зараз ви читаєте новину «Бутерброди з ікрою охолоджують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути