Найпопулярніша страва столичного ресторану німецької кухні "BierЛога" на Позняках — "Бременські ковбаски".
— Спочатку треба приготувати фарш, — розповідає керівник закладу Світлана Депутат, 44 роки. — Нарізати шматочками м"ясо — свинину і телятину. Пропустити його через м"ясорубку. Додати порізані кубиками печериці. Покласти жовток, білий мелений перець, приправу "Вегетто" й сіль. Добре усе перемішати. З отриманого фаршу сформувати чотири ковбаски. Посипати їх тертим "Російським" сиром. Загорнути "ковбаски" у шматочки бекону і смажити по 7 хвилин із двох боків.
Ця страва дуже ситна. Ресторанна порція (150 г) з картоплею-пюре коштує 38 грн.
свинина — 100 г, телятина — 100 г,
гриби — 50 г, сир — 50 г,
бекон — 80 г, жовток — 1 шт.
Коментарі