середа, 10 травня 2006 17:43

Бременські ковбаски у "BіerЛозі"

Найпопулярніша страва столичного ресторану німецької кухні "BierЛога" на Позняках — "Бременські ковбаски".

— Спочатку треба приготувати фарш, — розповідає керівник закладу Світлана Депутат, 44 роки. — Нарізати шматочками м"ясо — свинину і телятину. Пропустити його  через м"ясорубку. Додати порізані кубиками печериці. Покласти жовток, білий мелений перець, приправу "Вегетто" й сіль. Добре усе перемішати. З отриманого фаршу сформувати чотири ковбаски. Посипати їх тертим "Російським" сиром. Загорнути "ковбаски" у шматочки бекону і смажити по 7 хвилин із двох боків.

Ця страва дуже ситна. Ресторанна порція (150 г) з картоплею-пюре коштує 38 грн.




Що потрібно (на порцію)

свинина — 100 г, телятина — 100 г,

гриби — 50 г, сир — 50 г,

бекон — 80 г, жовток — 1 шт.

Зараз ви читаєте новину «Бременські ковбаски у "BіerЛозі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути