четвер, 04 травня 2006 20:10

Як приготувати "ікру минтая"

Киянка Олена Лукіна, 25 років, удома готує "ікру минтая" з манки. Купує філе оселедця в пластиковій банці. Заправку, в якій була риба, виливає в каструльку. Додає трохи води та олії й ставить на вогонь. Манну крупу обсмажує на сковорідці до світло-кремового кольору. Як юшка закипіла — кидає манку. Поки "каша" вариться, дівчина додає томатний соус, спеції, сіль і ще трохи олії. Зварену ікру-манку викладає на тарілку. Смак страви не відрізнити від магазинної ікри минтая марки "Санта Бремор".

— Як готуєте, не зважайте на запах. Варимо все ж таки оселедець. Пахне не зовсім приємно. Зате, холодна страва — дуже смачна, — каже Олена.





Що потрібно


Заправка з-під оселедця – до 100 г, вода – 200 г, крупа манна – менше половини стакана, соус томатний – 1,5 ст. ложки, зелень, сіль, спеції 

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати "ікру минтая"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути