понеділок, 09 січня 2017 05:05

Яблучне вино варять із тертим імбиром

— Люблю пити не виноградне вино, а яблучне, — каже 37-річна Катерина Гончарук із міста Ірпінь Київської області. — Пахне, як компот із сушини, а на смак — пряний чай. Усі інгредієнти закидаю в киплячий сік на кілька хвилин, і готово.

Наливає 3 л яблучного соку у 5-літрову каструлю. Додає три гвоздики й розламані навпіл три палички кориці. Чистить корінь імбиру, завдовжки 6 см. Тре на дрібній тертці. Доводить до кипіння на невеликому вогні. Додає сік половини лимона та 0,7 л білого напівсолодкого вина.

У кипляче вино ріже тонкими скибками три яблука. За 2 хв. вогонь вимикає. Коли вистигне, додає 1–2 ст. л. меду. На ніч ставить у холодильник. На стіл напій подають охолодженим.

Зараз ви читаєте новину «Яблучне вино варять із тертим імбиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути