пʼятниця, 16 червня 2017 13:45

Блузи з бантом, пишні спідниці та плаття у горох - модна подорож у минуле на фестивалі "Ретрофест"
40

Фото: facebook

На вихідні у Кам'янці-Подільському відбувся Другий міжнародний фестиваль стилю "Ретрофест". На заході презентували не тільки ретроавтомобілі, а й ретрообрази.

На "Ретрофесті" українські дизайнери влаштували покази ретроодягу. Анніс Захарова презентувала колекцію одягу минулого століття. А Світлана Савельєва показала еволюцію купальників з 1910-го до 1990-х.

"Подібні заходи - це унікальна можливість повернутися в атмосферу минулого століття. Кожному десятиліттю ХХ століття притаманний особливий стиль одягу. Варто лише згадати вбрання ганстерів, хіпі чи сукні Мерилін Монро, Бріджит Бардо чи Софі Лорен. Це чудово, що на ретрофестивалі настрій дарують не тільки старі автомобілі, а й люди навкруги", - розповідає Gazeta.ua відвідувачка "Ретрофесту" Ольга Лукаш із Хмельницького.

Спеціально до святкування дівчина одягнула синє плаття у горошок крою трапеції. Так одягалися жінки у 1960-х минулого століття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишні спідниці та стримане бікіні - показали еволюцію купальників

У Кам'янці-Подільському відбувся Другий міжнародний фестиваль стилю "Ретрофест". Захід тривав з 9 по 11 червня. У фестивалі взяли участь близько 70 ретроавтомобілів із різних міст України – Кам'янця-Подільського, Києва, Хмельницького, Миколаєва, Вінниці, Запоріжжя та інших. Один екіпаж прибув із російського міста Подольськ.

Зараз ви читаєте новину «Блузи з бантом, пишні спідниці та плаття у горох - модна подорож у минуле на фестивалі "Ретрофест"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути