четвер, 08 липня 2021 09:31

Знову буде поразка

Моуріньйо – хороший тренер. Його успіхи не були випадковими. Після кількох невдач отримав картбланш. Важливо, що це сталося не в розпал сезону, після відставки тренера якогось гранда, а в міжсезоння. Матиме час підготуватися, обдумати, купити гравців, врахувати помилки. Для успіху в "Ромі" він має все – амбіції, досвід, працелюбність і популярність. Решта залежить від нього. Прихильникам рано впадати у відчай.

Мирон МАРКЕВИЧ, 70 років, колишній головний тренер збірної України

Очолив команду в міжсезоння

У світі все взаємопов'язано. Колись врешті зійдуться провал збірної Португалії і бажання Моуріньйо попрацювати з нею. Думаю, "Рома" – проміжний етап на цьому шляху.

Моуріньйо має тренерську ідеологію, не міняє своїх принципів. Але успіху досягає молоде покоління німецьких фахівців, які швидше пристосовуються до сьогоднішніх умов. Навіть Юрґену Клоппу й Хосепу Ґвардіолі важко вгнатися за ними. В один час перемагають люди з принципами, а потім їх змінюють гнучкіші. Моуріньйо перейшов з епохи в епоху й не може зрозуміти, що пішло не так. Насправді змінилися обставини життя.

Йому важко буде з "Ромою". Команда розібрана. Торік програла ледь не всі матчі італійським грандам. У жодному не показала характеру.

Олег ФЕДОРЧУК, 60 років, футбольний тренер

Не може пристосуватися до умов

Скептично ставлюся до другого приходу Моуріньйо в Італію. Колись він мав успіх і купався у славі. А зараз про його тренерські подвиги стали забувати. В Італії, особливо у футбольних грандів, є кваліфікованіші тренери. Моуріньйо зазнає чергової поразки.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ, 62 роки, колишній футболіст і тренер

Зараз ви читаєте новину «Знову буде поразка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути