неділя, 30 квітня 2017 15:06

Вступна кампанія-2017: терміни, умови та подробиці

Вступна кампанія-2017: терміни, умови та подробиці
Дати та подробиці вступної кампанії-2017. Фото: podrobnosti.mk.ua

Цьогорічна вступна кампанія до ВНЗ триватиме з 12 по 20 липня. В цей проміжок заклади прийматимуть документи від абітурієнтів. Найголовнішим є результат сертифікату ЗНО.

Документи можна подати в електронній або письмовій формах. Правила прийому до вищих навчальних закладів затверджені наказом Міністерства освіти та науки України № 1236 від 13 жовтня 2016 року.

Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження документів про повну загальну середню освіту починається 29 червня. Триватиме до 25 липня. Медичні огляди та інші конкурсні процедури необхідно пройти до 11 липня.

Залежно від типу закладу, визначено терміни проведення іспитів та співбесід. Творчі конкурси будуть проводитися у кілька сесій з 17 до 26 липня включно. Вступні іспити проходитимуть з 21 до 26 липня включно. Співбесіди триватимуть з 21 до 23 липня включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОН розповіли, скільки випускників з окупованих територій складатимуть ЗНО

Вступники можуть подати максимум 9 заяв на місця державного та регіонального замовлення. Обрати слід не більше ніж 4 спеціальності.

Подача заяв на контрактну форму навчання у кількості не обмежується.

Список абітурієнтів, які вступають на основі ЗНО, творчих конкурсів або вступних іспитів на державну чи регіональну форму навчання обіцяють оприлюднити не пізніше 12 години 1 серпня.

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання здадуть 240 тис. 881 людей. Це менше, ніж минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Вступна кампанія-2017: терміни, умови та подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути