середа, 26 липня 2017 14:06

Військові ВНЗ оголосили додатковий набір

Військові ВНЗ оголосили додатковий набір
Абітурієнти можуть подати заяви на військові спеціальності до 7 серпня Фото: kavyn.kr.ua

Термін подачі заяв на військові спеціальності подовжений. Абітурієнти можуть подати заяви на вступ до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів вузів, військових коледжів сержантського складу до 7 серпня.

Термін подовжили через збільшення обсягів прийому на навчання цих ВНЗ. Саме тому міністр оборони прийняв рішення щодо проведення додаткового прийому на навчання. Про це повідомили у Кабінеті міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто не встиг - той стане студентом наступного року

Так, військовослужбовці рядового, сержантського та старшинського складу можуть подати документи до 30 липня. Цивільна молодь має шанс приєднатися до військових лав до 07 серпня.

Прийматимуть на навчання до вищих військових навчальних закладів за конкурсом та правилами прийому кожного із цих університетів або коледжів.

26 липня закінчується термін подачі заяв до ВНЗ. Студенти можуть перевірити в особистих електронних кабінетах статус поданих заяв та те, чи коректно зазначена у них інформація. Усі заяви, які абітурієнти надіслали до вузів більше, ніж три дні тому, працівники приймальних комісій опрацювали до 10:00, повідомляють у Міністерстві освіти і науки України. Після цього у кабінетах вступників має з'явитися статус "допущено до конкурсу" або "відмовлено".

За час вступної кампанії до вищих навчальних закладів України надійшли понад 1,4 млн заяв. Загалом на всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра – надійшли понад 1,656 млн заяв.

Зараз ви читаєте новину «Військові ВНЗ оголосили додатковий набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі