субота, 29 лютого 2020 11:38

Що найбільше уповільнює вивчення англійської - спостереження спеціаліста

Що найбільше уповільнює вивчення англійської - спостереження спеціаліста
Як шкідливо вчити англійську / фото

Розмовну англійську для подорожей чи пояснення елементарних потреб можна вивчити до 4 місяців, кажуть фахівці.

Головне правильно обрати методику засвоєння знань і створити навколо себе максимально англомовне оточення. Інакше вивчення іноземної буде уповільненим.

"Найбільше уповільнює вивчення англійської зупинки на граматиці й письмі. Це варто починати з 7 заняття, інакше легко відбити у людей не лише інтерес, а й віру в те, що в них щось виходить, - розповідає репетитор із англійської мови Лариса Чернега. 20 років готує випускників до вступу на спеціальності з перекладу. - Якщо на курсах чи в університеті з перших занять вас вчать основам граматики, швидко ви мову не опануєте. Ще одним чинником уповільнення засвоєння мови - це виокремлення для неї кількох днів на тиждень. Той, хто вчить мову, має чути її щодня не менш як по дві години. На деяких курсах роблять натиск на слухове й зорове засвоєння слів. Єдине, воно працює не більше 5 днів. Людина звикає до написів англійською в телефоні, її вуха сталі вирази в навушниках теж сприймають за шум. Це може бути лише один із тимчасових аспектів вивчення".

Також уповільнює вивчення англійської зосередження на засвоєнні окремих слів. Варто акцентувати увагу на цілих розмовних зворотах і фразах.

"Англійська йде повільно, якщо їй присвячувати раз чи два на тиждень. вивчення повинно тривати щодня у різних формах, - говорить спеціаліст. - Почавши вивчення, потрібно одразу намагатися говорити. Уже під час побудови речень уточнювати й дізнаватися особливості використання допоміжних дієслів, артиклів тощо"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обрати університет для вступу - поради експерта

Найпопулярніші способи пришвидшеного вивчення англійської навчання на курсах декілька разів на тиждень, відеоуроки, інтернет-курси та репетиторство. Найдешевше коштують інтернет-курси - близько 3,8 тис. грн. за два місяці. За цей період викладачі курсів обіцяють навчити своїх учнів говорити іноземною мовою. Середній період курсів, де навчання проходить у групах становить чотири місяці. Інтенсивні курси вивчення англійської в групах коштують 3,5 тис. грн за місяць. Обіцяють, що відвідувач зможе говорити на початковому рівні за 30 днів. Репетиторство коштує від 200 грн за годину заняття. За умови 3 занять в тиждень місяць обійдеть близько 2,4 тис. грн

18% українців знає англійську на середньому рівні - може викликати таксі, підказати дорогу, представитися й передати свої враження. Поляки, білоруси й росіяни мають кращий рівень, такі результати дослідження міжнародної освітньої компанії "ЕФ Едюкейшн Фірст".

Зараз ви читаєте новину «Що найбільше уповільнює вивчення англійської - спостереження спеціаліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути