Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2018 16:12

Першокласники отримають набори LEGO

Першокласники отримають набори LEGO
Учні отримають набір "6 цеглинок" і "LEGO Play Box". Фото: ogo.ua

Усі першокласники, які підуть до школи з 1 вересня, отримають 2 типи наборів LEGO.

LEGO безкоштовно надала The LEGO Foundation, повідомила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Кожен учень отримає набір "Шість цеглинок". Набори LEGO Play Box видадуть на кожний клас.

Завезення наборів у школи триватиме у 2 етапи.

"Перший етап доставки – червень цього року. В його межах до українських шкіл надійдуть усі набори "6 цеглинок", які отримає кожен український першокласник. Також відправлять коробки LEGO Play Box до центральних регіонів України. Решта наборів надходитимуть в межах наступних етапів доставки. Це пов'язано з масштабом допомоги. Набори "6 цеглинок" для усієї України – це приблизно п'ять великих вантажівок з LEGO. Повний набір LEGO Play Box – це близько 45 повноцінних вантажівок", – розповідає Ліля Гриневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові правила вступу до школи: що потрібно знати

Завдяки допомозі The LEGO Foundation найкращі ігрові методики навчання зможуть випробувати майже 400 тис. першокласників з 16 тис. шкіл. Там проводитимуть навчання майже 22 тис. учителів.

Перша вантажівка з безкоштовними наборами LEGO для 100 шкіл, що пілотують новий Держстандарт за реформою Нова українська школа. Перші набори потрапили в Україну 31 березня. Перші класи отримають набори "Шість цеглинок" для кожного учня та по набору LEGO Play Box на кожен такий клас.

Зараз ви читаєте новину «Першокласники отримають набори LEGO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі