середа, 07 червня 2017 11:45

Майбутні студенти склали ЗНО з російської мови

Майбутні студенти склали ЗНО з російської мови
Участь у тесті з російської мови взяли 2 656 осіб Фото: realno.te.ua

Вчора, 6 червня, випускники шкіл проходили зовнішнє незалежне тестування з російської мови. Про це повідомили на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Участь у тесті взяли 2 656 осіб. А це - 79 % від загальної кількості дітей, які зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання саме з цього предмету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школу закінчив 192 501 випускник

Цей предмет разом із німецькою, французькою та іспанською мовами став найменш популярним серед випускників українських шкіл. Для порівняння - загалом для проходження ЗНО зареєструвалися 240 881 дитина.

Сьогодні в УЦОЯО вже оприлюднили правильні відповіді до завдань тесту. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з російської мови обіцяють розмістити на особистих сторінках учасників до 19 червня.

Цьогорічні випускники першим складали ЗНО з української мови та літератури - 23 травня. Графік проведення ЗНО з інших предметів: біологія - 8 червня; географія - 12 червня; фізика - 14 червня; хімія - 16 червня.

Зараз ви читаєте новину «Майбутні студенти склали ЗНО з російської мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі