Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2024 16:41

КНТЕУ запрошує на науковий онлайн-семінар з питань забезпечення національної стійкості
Подія

Автор: Вечірній Київ
  На заході виступатимуть провідні науковці, економісти, філософи, соціологи, які розкриють актуальні і важливі питання щодо сучасного стану України під час війни, а також перспективи розвитку після воєнних дій в умовах миру
На заході виступатимуть провідні науковці, економісти, філософи, соціологи, які розкриють актуальні і важливі питання щодо сучасного стану України під час війни, а також перспективи розвитку після воєнних дій в умовах миру

6 червня відбудеться науковий онлайн-семінар "Збереження та розвиток України в умовах війни і миру", який організовує кафедра статистики та економетрії Державного торговельно-економічного університету. В семінарі візьмуть участь академік НАН України, член-кореспондент НАН України з Інституту філософії імені Г.С. Сковороди та з Інституту соціології НАН України; професори, доценти, та викладачі кафедри.

Під час семінару будуть виступи-доклади про шляхи відновлення країни під час і після війни. Зокрема, спікери розглянуть фінансову складову розбудови, зелену та цифрову трансформацію, перспективи розвитку аграрного сектору, поліпшення демографічної ситуації, окреслять стратегію національної стійкості тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці будуть отримувати кешбек за купівлю вітчизняних товарів

Семінар проходитиме на базі платформи ZOOM, тож кожен може долучитися до участі як слухач.

Після виступів можна взяти участь в обговоренні доповіді, ставити запитання. По закінченню семінару кожному учаснику буде надано відповідний сертифікат в електронному вигляді.

Організаційний внесок становить 300 грн. Реєстрація триває до 5 червня 2024 року за посиланням.

Детальніше з програмою конференції можна ознайомитись тут.

Початок семінару о 10.00.

На Всеукраїнській зустрічі "Медіатолока у Києві" представили комунікаційну кампанію про підтримку ЄС громадянського суспільства та незалежних медіа України під час війни "Разом діємо".

Мета заходу - консолідація потенціалу креативної спільноти України заради розвитку та розбудови країни, налагодження обміну досвідом та інформацією, пошук конструктивного розв'язання проблем, з якими стикаються блогери та медійники.

Зараз ви читаєте новину «КНТЕУ запрошує на науковий онлайн-семінар з питань забезпечення національної стійкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути