середа, 28 листопада 2018 18:20

Які риси найголовніші для лідера

Які риси найголовніші для лідера
Для лідерства потрібно мати три риси, - Володимир Співаковський. Фото: peterbergenminiatures

Для лідерства потрібно мати три риси.

Так вважає президент освітньої корпорації "Гранд" Володимир Співаковський.

"Перше, що потрібно - сильний характер, який дається від природи, і відточується самим життям. З його допомогою лідер збирає навколо себе людей, а також зроблені ним самим корисні справи, нанизуючи їх як на шампур", - пише Співаковський у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчити спочатку важкі предмети - міф освітньої системи

За словами експерта, друге - поєднання двох взаємовиключних якостей: компромісності з безкомпромісністю. При цьому треба чуйно вловлювати, коли яка якість застосовувати, за допомогою інтуїції і тонкого менеджменту.

"Третє - пристрасть і цікавість. Потрібно захоплювати людей своєю енергетикою, розумом, харизмою і цілями. Наче ти магніт, що притягує до себе. Але тут головне - не стикатися з однозарядними магнітами, які відштовхують", - додав він.

З вересня нинішнього року в Україні запрацювала концепція Нова українська школа. Вона передбачає 3 рівні повної загальної середньої освіти. Діти навчатимуться 12 років. Базова середня освіта складатиметься із 2 циклів. У межах профільної освіти старшокласник зможе обирати одне з 2 спрямувань навчання: академічне або професійне.

Зараз ви читаєте новину «Які риси найголовніші для лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути