середа, 28 листопада 2018 18:20

Які риси найголовніші для лідера

Які риси найголовніші для лідера
Для лідерства потрібно мати три риси, - Володимир Співаковський. Фото: peterbergenminiatures

Для лідерства потрібно мати три риси.

Так вважає президент освітньої корпорації "Гранд" Володимир Співаковський.

"Перше, що потрібно - сильний характер, який дається від природи, і відточується самим життям. З його допомогою лідер збирає навколо себе людей, а також зроблені ним самим корисні справи, нанизуючи їх як на шампур", - пише Співаковський у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчити спочатку важкі предмети - міф освітньої системи

За словами експерта, друге - поєднання двох взаємовиключних якостей: компромісності з безкомпромісністю. При цьому треба чуйно вловлювати, коли яка якість застосовувати, за допомогою інтуїції і тонкого менеджменту.

"Третє - пристрасть і цікавість. Потрібно захоплювати людей своєю енергетикою, розумом, харизмою і цілями. Наче ти магніт, що притягує до себе. Але тут головне - не стикатися з однозарядними магнітами, які відштовхують", - додав він.

З вересня нинішнього року в Україні запрацювала концепція Нова українська школа. Вона передбачає 3 рівні повної загальної середньої освіти. Діти навчатимуться 12 років. Базова середня освіта складатиметься із 2 циклів. У межах профільної освіти старшокласник зможе обирати одне з 2 спрямувань навчання: академічне або професійне.

Зараз ви читаєте новину «Які риси найголовніші для лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі