понеділок, 24 липня 2017 10:40

Для абітурієнтів розробили додаток на смартфон

Для абітурієнтів розробили додаток на смартфон
Кожен абітурієнт зможе слідкувати за статусом своєї заяви до вузу через мобільний додаток Фото: відкриті пошукові системи

Відтепер кожен майбутній студент може зареєструватися в електронному кабінеті вступника через смартфон. У Міносвіти запустили мобільний додаток "Особистий електронний кабінет вступника".

За допомогою додатку абітурієнти зможуть слідкувати за змінами в статусі своїх заяв і за результатами конкурсів у вузах. А також дізнатися список дисциплін та інформацію про приймальну комісію; інформування про результати конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстока смуга перешкод: назвали причини проблем із реєстрацією електронних заяв

"Сервіс доступний для користувачів операційної системи Android, проте також розпочали реєстрацію додатку в App Store. Щоб скористатися додатком, вступнику необхідно ввести логін та пароль особистого електронного кабінету", – йдеться в повідомленні.

Розробники наголошують, що в додатку не можна вносити змін в поданні заяви на вступ, подавати заяви та складати іспити он-лайн. Також він не дає жодних переваг під час вступу.

Завантажити додаток можна за цим посиланням.

Цьогорічні випускники створили понад 141 тис. електронних кабінетів. В інформаційній системі зареєстрували 700 тис. заяв. Реєстрація триватиме до 25 липня.

Зараз ви читаєте новину «Для абітурієнтів розробили додаток на смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі