вівторок, 09 липня 2019 05:28

Як проходитиме ЗНО 2020

Як проходитиме ЗНО 2020
Як відбудеться ЗНО 2020 року: що вже відомо Міністерство освіти та науки врегулювало питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання в наступному році

У наступному році нічого суттєво не зміниться в проведенні Зовнішнього Незалежного Оцінювання.

Кожен учасник може обирати чотири предмета ЗНО. Обрати їх можна з одинадцяти навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Три навчальні предмети будуть зараховані як державна підсумкова атестація.

Ці учасники мають обов'язково скласти українську мову і літературу, математику або історію України та інший з усіх перерахованих предметів.

Результати з української мови, математики або історії України можуть зараховуватися як результати атестації для студентів закладів вищої освіти, які скористалися правом повторного складання ДПА у формі ЗНО, розповідає shotam.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найдорожчих вишів України

Якщо потрібно складати іноземну мову, враховуватиметься на рівні стандарту. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань рівня стандарту та профільного рівня.

ЗНО (основна і додаткова сесії) відбудеться з 21 травня по 17 липня. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Зараз ви читаєте новину «Як проходитиме ЗНО 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути