середа, 27 червня 2012 14:20

За літо на електронних вагах можна заробити 14 тисяч гривень

Черкащанин Олексій Скакодуб зважує електронними вагами перехожих у центрі міста. За послугу бере 1 грн.

Його дружина паралельно продає кульки для дітей, магніти та іграшки.

За день чоловік зважує 20-40 осіб, заробляє на цьому 20-40 грн.

"Найменше було 15 гривень. Це був похмурий дощовий день. У такі мало охочих зважитися. Це у вихідні, коли гуляє багато компаній, починають перевіряти вагу, веселитися. Чоловіки хочуть показати одне одному, скільки набрали кілограм, а жінки, навпаки, хочуть показати подругам, скільки скинули за час дієти. У суботні та недільні дні за день може зважитися і 70 осіб", - розповів Скалодуб.

Восени та навесні такий вид заробітку неприбутковий.

"Взимку навіть не виставляю їх. На точку не виходжу. Це саме сезонний вид заробітку. Поки літо можна якусь копійку вторгувати, а потім треба щось інше придумувати", - рекомендує Скалодуб.

Чоловік має 8 електронних вагів. Ставить їх на точках біля пенсіонерів, які торгують насінням і жуйками.

"Кажу їм - половина заробітку вашого, половина - моя. 15-20 гривень з кожної точки щодня маю. Головне, розставити їх правильно. Бо бувають людні місця, а охочих важитися зовсім немає. Бо вся ця маса людей поспішає на роботи чи десь у справах. Вони думають зовсім про інше. У спальних районах міста пробував ставити. Там теж не пішло. Чому? Навіть не знаю. Найбільше терези приносять грошей, коли стоять у центрі біля магазинів з одягом, піцерій та кафе. Особливо активно молодь важиться біля піцерій. Наїдяться й перевіряють вагу", - розповів він.

За місяць чоловік заробляє 4200-4600 гривень. Всі його ваги окупилися за тиждень, купував їх по 180 грн за штуку. За літо сподіваюся заробити 14 тисяч гривень. Якщо дощів буде не так багато, як минулого року, то це у мене вийде", - сказав Скалодуб.

Зараз ви читаєте новину «За літо на електронних вагах можна заробити 14 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути