пʼятниця, 13 березня 2015 16:30

На дитячому ношеному одязі заробляють до двох тисяч в місяць
8

Киянка Оксана Якобчук в інтернеті торгує дитячим одягом, який залишився після сина 3-річного Олексія і доньки Світлани, 5 років. Заробляє додатково до 2 тис. грн. щомісяця.

"Попит на гуманітарну зараз великий, бо нові речі дуже дорогі, - розказує Оксана. – Особливо користуються популярністю дитячі одяг та взуття. Кожна мама хоче, щоб її дитина була гарно одягнена. З теперішніми зарплатами одягатися у магазині може собі дозволити не кожен. А от купити гарну куртку чи джинси, які виглядають, як нові, може кожна мама"

За словами Якобчук, дитячий одяг у магазині та на ринку відчутно подорожчав.

"В магазині дитячу футболку можна купити за 200 гривень, а ношену – за 10-20, - пояснює Оксана. – Я кожну річ фотографую і виставляю з коротким описом".

За останній тиждень жінка заробила 680 гривень.

"Продала два дитячі комбінезони 86 і 98 розмірів, три сукні з доньки і двоє джинсів сина. У лютому продали торішні зимові черевики за 100 гривень, куртку-безрукавку за 80 і шапку за 30", - розповідає Якобчук.

Гроші, які вторгувала, відклала. Планує купити дітям одяг на літо.

"Багато речей ми теж купуємо через соцмережі та на сайтах оголошень, - зізнається Оксана. – Речі вирішили продавати, бо нема де зберігати. У нас квартира маленька, одяг нема де складати, а більше дітей не плануємо".

На сайті Оксана також продає дитячий триколісний велосипед за 400 грн, манеж "Геобі" за 650 грн і стілець для годування "Чіко" за 1,2 тис.

"Зараз новий дитячий велосипед коштує 2 тисячі, я беушний оцінила у 5 разів дешевше, - каже киянка. - Вчора дзвонило четверо людей. Готові купити. У січні продали автокрісло за 500 гривень".

Зараз ви читаєте новину «На дитячому ношеному одязі заробляють до двох тисяч в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути