неділя, 10 грудня 2017 20:10

Головну інтригу року на ринку ICO 2017 не буде розкрито

Залишаються лічені дні до презентації ICO першого блокчейн форекс брокера в світі

Інвестори всій форекс-індустрії і не тільки її затамували подих в очікуванні головної події ринку ICO 2017 року - форекс-брокер від акціонерів PrivateFX і європейського банківського холдингу, який до того ж буде першим банківським брокером на платформі блокчейн, офіційно заявить про запуск свого ICO.

 

ICO (криптовалюта) - цей термін має також інші значення. Initial coin offering, ICO (первинна пропозиція монет, первинне розміщення монет) - форма залучення інвестицій в нові технологічні проекти і стартапи у вигляді емісії та продажу інвесторам нових криптовалют. Вживається також у вигляді "первинної пропозиції токенів".
Термін "ICO" утворений за аналогією з "IPO" (англ. Initial Public Offering - Первинне публічне розміщення акцій). Основні відмінності ICO від свого вихідного аналога (IPO) полягають в: відсутності на сьогоднішній день жорсткого державного регулювання, характерного для IPO і будь-яких інших публічних фінансових і інвестиційних видів діяльності; відсутності юридичних прав, які отримують власники акцій. Якщо питання регулювання, вже активно обговорюване на всіх можливих рівнях, - це питання часу, то друга відмінність є фундаментальною. Токени за своїми властивостями ближче до облігацій. І там, де питання великого контролю технологій і бізнесу за маленькі венчурні гроші є чутливим для новаторів, відхід від моделі акціонерного товариства до моделі запозичень оцінюється експертами як прогресивний. У звіті від 25 липня 2017 Комісія з цінних паперів і бірж США ( "SEC") вважає, що ICO для віртуального інвестиційного фонду The DAO була продажем цінних паперів.

Згідно з останньою статистикою, ICO вже виявилося вдвічі популярнішим, ніж венчурне інвестування. Так, тільки в РФ в 2017 році краудсейли дозволили компаніям зібрати близько $ 293 млн., у той час як залучений венчурний капітал за весь 2016 рік не перевищив позначки і в $ 128 млн. З огляду на це, незабаром цілком можна очікувати, що інвестори венчурних фондів почнуть переглядати свої стратегії залучення капіталу і виберуть краудсейл в якості своєї інвестиційної площадки. Це, в свою чергу, ще більше підніме популярність ICO, а значить, збільшить капіталізацію криптовалют, і без того зростаючу не по днях, а по годинах.

Згідно заяв керівників проекту від компанії PrivateFX, буде презентовано сайт, присвячений ICO нового брокера, де буде розміщена вся офіційна документація ICO компанії, а також функціональна база для продажу токенів в ході presale і самого ICO. Також буде розкрита головна інтрига - буде публічно оголошено банк, чиїм підрозділом буде новий брокер. Також всі бажаючі отримають можливість ознайомитися зі смарт-контрактами, за допомогою яких буде функціонувати новий брокер.


*Матеріал підготовлено за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Головну інтригу року на ринку ICO 2017 не буде розкрито». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути