понеділок, 27 листопада 2017 11:50

Новий брокер від європейського банку може змінити традиційну індустрію Форекс

У грудні цього року очікується презентація першого блокчейн форекс-брокера, який повністю вестиме свою роботу на платформі блокчейн, команду фахівців якого зібрали акціонери PrivateFX і одна з найбільших європейських банківських груп, чиїм структурним підрозділом буде новий брокер.

 

Сьогодні одна держава за іншою, а також найбільші інвестори і фінансові компанії по всьому світу один за іншим починають визнавати неминучість переходу всієї фінансової індустрії на технологію блокчейн. Деякі вже перейшли або почали процедуру переходу. В даний час до технології блокчейн проявляють інтерес представники найрізноманітніших сфер, в тому числі і банківського сектора. У банківському секторі СНД до технології виявляють інтерес такі компанії як ВТБ і Ощадбанк. Про розробки та плани використання технології блокчейн заявили платіжні системи VISA, Mastercard, Unionpay і SWIFT.
Зайвим доказом тому служить чергове оновлення історичного максимуму ціни на біткоіни, а також ефіріум. Новий брокер від акціонерів PrivateFX і європейського банку також проведе своє ICO, яке відбудеться на платформі саме ефіріума. Практика регулювання ринку криптовалют відрізняється в різних країнах, деякі суверенні регулятори розробили конкретні рішення, застосовуються судові прецеденти. Bitcoin є законним платіжним засобом в Японії, в Китаї його можуть використовувати фізичні особи. В Євросоюзі операції з біткойнів розглядаються як платіжні операції з валютами, монетами і банкнотами і біткоіни не відносять до активів, що підлягають оподаткуванню.

З огляду на все вищесказане, лише питання часу, коли і форекс перейде на блокчейн. І тому акціонери PrivateFX спільно з акціонерами одного з найбільших банківських конгломератів вирішили виявитися в авангарді цього тренда, і одними з перших зайняти нішу блокчейн форекс-брокериджа. Що безумовно стимулює і інших учасників ринку наслідувати їхній приклад. Тим же, хто не піде, на форекс ринку майбутнього місця не залишиться. Новий брокер від акціонерів PrivateFX і європейського банку не тільки об'єднає традиційні продукти форекс-брокерів, такі як торгівля валютними парами, CFD і сировинними і біржовими індексами під покровом смарт-контрактів, але і запропонує торгівлю та інвестування в новий клас активів - криптовалют, а також абсолютно новий продукт - біткоіни ф'ючерси. Все це разом дозволить подолати розрив між криптовалютами і традиційними фінансами.

*Матеріал підготовлений за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Зараз ви читаєте новину «Новий брокер від європейського банку може змінити традиційну індустрію Форекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути