середа, 20 квітня 2016 10:51

Оприлюднено ім'я СЕО групи компаній PrivateFX від Concorde Capital

У недавньому інтерв'ю генеральний директор "Concorde Capital" Ігор Мазепа вперше назвав ім'я CEO (головного виконавчого директора) групи компаній PrivateFX, головним акціонером якої і є Конкорд. На цю високу і відповідальну посаду призначений громадянин Латвії - Олександр БИКОВ. Сьогодні ми поділимося з вами, шановні читачі, дуже цікавою інформацією про цього, без перебільшення, висококласного фінансиста, якому Ігор Мазепа як головний акціонер компанії PrivateFX, довірив кермо для управління своїм новим дітищем на ринку фінансових брокерських послуг.

Буквально на днях, головний виконавчий директор групи Прайвет Олександр Биков дав своє перше розгорнуте інтерв'ю в цій якості, в якому відповів на широке коло питань, що цікавлять нашу аудиторію. Олександр Биков розповів про свій багаторічний досвід роботи в фінансовому секторі, зокрема в відомих європейських банках SaxoBank і ABLV, розповів про нові фінансові інструменти, які незабаром стануть доступні клієнтам компанії (бінарні опціони, "Активний інвестор 2.0" і ряд інших), окремо зупинився на планах компанії по виходу на нові споживчі ринки та отримання ліцензії на брокерську діяльність в європейській юрисдикції. Також вперше був озвучений пул фінансових контрагентів, які виступають постачальниками ліквідності для виведення клієнтських ордерів на міжбанк.

Ключові тези про себе і про компанії, озвучені головним виконавчим директором PrivateFX, Олександром Биковим в розгорнутому інтерв'ю

 

1. Коротке резюме Олександра Бикова: SaxoBank UK (Лондон) 2005-2009; SaxoBank (головний офіс, Копенгаген) 2009-2011; SaxoBank (Москва, РФ) 2011-2013; банк ABLV (Рига, Латвія) 2013-2015; структури Ігоря Мазепи - 2015-п.с.
2. Склад акціонерів PrivateFX - головний - Ігор Олександрович Мазепа другорядні - кілька непублічних фінансових структур (можливо, в подальшому, будуть озвучені і їх назви).
3. Постачальники ліквідності - діючі - Interactive Brokers, LMAX, Exante; заплановані до підключення найближчим часом - FXCM, ADS Securities.
4. Додаткові фінансові інструменти для клієнтів, які будуть запропоновані вже незабаром: бінарні опціони, торгівля на фондовому ринку.
5. Найближчі плани: вихід на Китай, європейська ліцензія (переведення клієнтів на Кіпр за їхнім бажанням).
6. Захист клієнтських коштів. Кошти клієнтів будуть розміщуватися на рахунках в 2-3 європейських банках, де буде запропоновано страхування депозиту в рамках загальноєвропейського стандарту (ЄС) до 100 000 євро на клієнта.
7. Аудит. Чи стане публічним аудиторський звіт від "Великої четвірки" про Прайвет - CEO вирішить після проходження аудиту.


Про все це і про багато іншого ви зможете дізнатися, подивившись повну версію ВІДЕО-інтерв'ю з головним виконавчим директором PrivateFX від Concorde Capital Олександром Биковим.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднено ім'я СЕО групи компаній PrivateFX від Concorde Capital». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути