понеділок, 15 січня 2018 14:47

Європейський банківський конгломерат не представить в кінці січня свою криптовалюту

Одна з найбільших європейських банківських груп готується випустити власну криптовалюту.

Як повідомляють інсайдери, криптовалюта з моменту своєї публічної презентації буде доступна відразу на декількох провідних світових криптовалютних біржах, таких як наприклад: Poloniex, Bittrex, американська біржа Kraken, китайська HitBTC, BX Thailand та інші.

 

Біржі криптовалют - це місце, де люди обмінюють одні криптовалюти на інші, або на основні світові валюти (долар, євро, рублі, юані). Це друге місце, де їх можна отримати після майнінгу і, на даний момент, перше місце, де їх можна витратити.

Криптовалютні біржі можна умовно розділити на 2 типи:

1. Біржі, на яких можливий обмін біткоінів, і деяких основних форків, на фіатні гроші (usd, eur, rur). Зазвичай це основні великі біржі;

2. Біржі, де можливий обмін лише на біткоіни. Тут відбувається торгівля форками. Деякі форки можна продати, обміняти лише на певних біржах.

Назва криптовалюти, як і перелік бірж, на яких вона буде доступна, банкіри мають намір тримати в секреті аж до публічної презентації, яка, як очікується, повинна відбутися вже в січні 2018 року. При цьому на сьогодні відомо, що ця криптовалюта отримає 100-відсоткове забезпечення від емітента, а також буде внутрішнім розрахунковим інструментом банківського форекс-брокера, робота якого буде побудована на власному блокчейні, на якому заснована і криптовалюта банку. Такі криптовалюти як, наприклад Ethereum (з власним блокчейном) мають істотні переваги перед такими, які не мають власного блокчейна.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Європейський банківський конгломерат не представить в кінці січня свою криптовалюту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути