понеділок, 30 липня 2018 15:20

З'явились подробиці смертельного бою, де загинули двоє військових

З'явились подробиці смертельного бою, де загинули двоє військових
В бою за Кримське загинуло 2 бійці ООС / фото: varta.kharkov

Українські військові розповіли подробиці бою під Кримським на Луганщині, під час якого загинули 2 українських бійців і ще 3 було поранено.

28 липня після 10:00 години бойовики напали на одну з позицій ООС біля села Кримське, повідомляє Військове телебачення України.

"У нерівному бою героїчно загинуло двоє українських бійців і троє було поранено. Ворожа ДРГ застосувала широкий спектр арсеналу з Росії: від автоматів із глушниками, до мін 120 мм", - йдеться у повідомленні.

28 липня противник 25 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, зокрема, тричі з забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Ворог здійснив спробу захопити позиції одного з підрозділів у районі населеного пункту Кримське силами ДРГ. Об'єднані сили були змушені застосувати чергові вогневі засоби, зазнавши втрат. Противник відступив.

Зараз ви читаєте новину «З'явились подробиці смертельного бою, де загинули двоє військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути