неділя, 29 липня 2018 09:36

Доба на Донбасі: загинули двоє бійців

Доба на Донбасі: загинули двоє бійців
Ворог 25 разів відкривав вогонь Фото: ВЛАСНО.info

За минулу добу, противник 25 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, зокрема тричі з забороненого мінськими домовленостями озброєння, про це йдеться в повідомленні прес-служби ООС в Facebook.

Вели прицільний вогонь переважно з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, Світлодарська, Авдіївки, Пісків, Мар'їнки, Лебединського, Гнутового, Широкиного, Павлополя та Водяного. Ворог поблизу Кримського та Водяного застосовув 82-мм міномети.

Здійснив спробу захопити позиції одного з підрозділів у районі населеного пункту Кримське силами диверсійно-розвідувальної групи. Об'єднані сили були змушені застосувати чергові вогневі засоби, зазнавши втрат, противник відступив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба на Донбасі: Україна зазнала безповоротних втрат

За минулу добу під час бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули і двох пораненно. Чотирьох окупантів знищено, ще шістьох поранено.

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 5 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників біля Кримського, Опитного та Павлополя.

23 липня українські військові ліквідували в зоні бойових дій 40-річного бойовика Олександра Дьогтева. Він був родом з Новомосковська. Під час бойових дій перебував в Алчевську.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: загинули двоє бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути