субота, 28 липня 2018 19:43

На Донбасі сталося загострення конфлікту: є загиблі

На Донбасі сталося загострення конфлікту: є загиблі
На Донбасі загинуло 2 українських військових. Фото: Njk

Сьогодні бойовики зробили спробу захопити позиції одного з українських підрозділів.

Військові ЗСУ прийняли бій, зіткнення сталося в районі населеного пункту Кримське Луганської області. Повідомляє прес-служба ООС.

Зазначається, що бойовиків було вчетверо більше. На жаль, загинуло двоє українських бійців, ще двоє поранено.

"Стійким утриманням займаних позицій, вони забезпечили підхід резервної групи українських підрозділів на чолі з командиром роти. Отримавши рішучу відсіч противник під щільним вогнем наших захисників вдався до відходу під прикриттям своєї артилерії. Їхній відхід був відрізаний вогнем мінометного підрозділу Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йшли на могилу товариша: на кладовищі діти підірвалися на міні

Бойовики також понесли великі втрати, до 4 чоловік убитими і 6 пораненими. Крім того, вороги 4 рази порушили режим припинення вогню.

"Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Павлопіль і Лебединське", - додали військові.

У зоні бойових дій загинув громадянин Латвії із позивним "Ронін" та "Друг Латиш". На Донбасі він воював з 2014 року, пройшов багато гарячих точок.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі сталося загострення конфлікту: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути