пʼятниця, 23 лютого 2018 11:39

Показали, як тренуються воїни президентського полку

Показали, як тренуються воїни президентського полку
Бійці вчилися застосовувати зброю. Фото: кадр з відео.

Військові окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького відточували свою майстерність на Гончарівському полігоні, повідомляє Військове телебачення.

Бійці у складі своїх підрозділів училися застосовувати зброю та влучно стріляти. Більшість з них - солдати строкової служби, які чи не вперше тримають зброю в руках, адже вони лише декілька місяців у армії.

"Основний момент, на який ми звертаємо увагу, - це управління підрозділом командиром відділення. У тому числі управління вогнем", - говорить командир спеціального батальйону окремого президентського полку Дмитро Лебідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Конфлікт продовжує загострюватися": США вимагають миротворців на Донбасі

Керівники на навчальних місцях акцентували увагу на правильному володінні зброєю.

Закон "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях" набув чинності та опублікований в парламентській газеті "Голос України".

Зараз ви читаєте новину «Показали, як тренуються воїни президентського полку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути