субота, 15 червня 2019 15:14

Не витримало серце: українці прощатимуться із військовим Іваном Сіренком

Не витримало серце: українці прощатимуться із військовим Іваном Сіренком
У Івана Сіренка під час служби зупинилося серце. Фото: UA|TV

У селі Немія Могилів-Подільському району Вінницької області хоронитимуть бійця 47-річного Івана Сіренка. На передовій у чоловіка зупинилось серце.

"Прикладом любові до рідної країни став його молодший брат Андрій, який ще з перших днів пішов служити добровольцем. Як тільки демобілізувався, через 3 тижні до військкомату пішов Іван. Спершу був у Миргороді у військовій частині А0732, потім на Донеччині. Торік брати похоронили матір, батько із родиною давно не проживав", - написала у Facebook Вікторія Микитюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі в зоні ООС загинули 2 українських військових, ще 7 поранені

Зранку у день смерті Сіренко мав заступати в наряд. Коли по нього прийшли військові, чоловік був мертвим. Реанімаційні заходи не допомогли.

14 червня бойовики на Донбасі 24 рази порушили режим тиші. З них 6 разів застосували заборонені Мінськими угодами 122 мм артилерію, міномети калібру 120 та 82 мм. Один український військовий поранений.

Зараз ви читаєте новину «Не витримало серце: українці прощатимуться із військовим Іваном Сіренком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути