субота, 15 червня 2019 09:33

Гатили з мінометів та артилерії: як минула доба на Донбасі

Гатили з мінометів та артилерії: як минула доба на Донбасі
Бойовики поранили військового ООС. Фото: report.if.ua

14 червня бойовики на Донбасі 24 рази порушили режим тиші. З них 6 разів застосували заборонені Мінськими угодами 122 мм артилерію, міномети калібру 120 та 82 мм. Один український військовий поранений.

Противник також цілив з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє прес-служба ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи 15 разів обстріляли наші позиції поблизу Мар'їнки, Водяного, Повлополя, Красногорівки, Широкиного, Лебединського, Тарамчука, Пищевика, Гнутового.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників обстріляли 9 разів біля Попасної, Новгородського, Золотого-4, Південного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських військових обстріляли з артилерії, є поранений

"На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, 14 червня одного окупанта вбили", - повідомляють у штабі ООС.

Крім того, сьогодні ворог уже 4 рази обстріляв українських військових із гранатометів, стрілецької зброї та мінометів калібру 82 мм. Постраждали позиції біля Авдіївки, Лебединського, Станиці Луганської.

Показали наслідки прямого попадання снарядів бойовиків у житлові будинки у Мар'їнці на Донеччині. За попередніми даними, постраждали 5 цивільних людей.

Зараз ви читаєте новину «Гатили з мінометів та артилерії: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути